Студирајте кај нас
 
 Правниот факултет – Кичево има мисија за достигнување на супериорноста, со приоритетна обврска - ориентацијата на своите студенти кон иднината. Секој факултет треба самостојно да ја дефинира својата мисија во врска со своите посебности и своите одговорности пред околината. Ние ви нудиме прилика – вие треба да ја препознаете и да ја искористите најдобро што можете.Правото
побарува доживотно учење, вклучувајќи постојано образование, компјутерски вештини, комуникациски стратегии, етика, правосуден испит.

Само со труд и упорност се постигнува успех и се остварува целта која ја имате зацртано. Но, оваа цел можеме да ја постигниме само ако работиме заедно, што бара висока ваша мотивација, добра комуникација со своите колеги студенти и полна поддршка на вашите професори, нивните соработници и сите вработени во факултетот.
 
Резултати
Распоред
Новости
Корисник Лозинка  
 
Последни новости
13.09 Разно

Им се соопштува на студентите дека е објавен распоредот на предавња и вежби. Истиот е поставен во менито За студенти ... повеќе

13.09 Втор циклус

Им се соопштува на студентите дека консултации по предметот Методологија на опшествени науки се закажуваат на ден 16.0 ... повеќе

12.09 Јавна и државна администрација

Им се соопштува на студентите дека испитот по предметот Јавна и државна администрација се презакажува на за на ден  21.09.20 ... повеќе

12.09 Трудово право

Им се соопштува на студентите дека испитот по предметот Трудово право се презакажува на за на ден  21.09.2013 год. во 10:00 часот.

... повеќе
12.09 Историја на правото

Им се соопштува на студентите дека испитот по предметот Историја на право се презакажува на за на ден  21.09.2013 год. во 10:00 часоm ... повеќе

12.09 Разно
Им се соопштува на студентите дека на ден 16 Септември 2013 г. со почеток во 12:00 ч.  во просториите на Правниот факултет – Кичев ... повеќе
Правен факултет Кичево
Дисперзирани студии во Битола и Струга  
+ 389 45 220 267 (Кичево)
+ 389 46 780 721 (Струга)
+ 389 47 221 115 (Битола)