Дата
  13.09.2013
Предмет
  Разно
Наслов
  Распоред на предавања
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека е објавен распоредот на предавња и вежби. Истиот е поставен во менито За студенти ...

 
Дата
  12.09.2013
Предмет
  Разно
Наслов
  Почеток на учебна година
Соопштение
 
Им се соопштува на студентите дека на ден 16 Септември 2013 г. со почеток во 12:00 ч.  во просториите на Правниот факултет – Кичев...
 
Дата
  11.09.2013
Предмет
  Разно
Наслов
  Конечни листи, втор уписен рок
Соопштение
 

Конечни ранг листи од вториот уписен рок за прием на нови студенти во учебната 2013/14 година:

 
 
Дата
  10.09.2013
Предмет
  Разно
Наслов
  Прелиминарни листи
Соопштение
 
Прелиминарни ранг листи од вториот уписен рок за прием на нови студенти во учебната 2013/14 година:
 
 
Дата
  06.09.2013
Предмет
  Француски јазик 1
Наслов
  Оценки
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека предметиот професор по Француски јазик 1 ќе впишува оценки во индекс на ден 12.09.2013 год. в&#...

 
Дата
  05.09.2013
Предмет
  Разно
Наслов
  Анкетни листови
Соопштение
 

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ ОД ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ КИЧЕВО ДЕКА ОД 06.09.2013 ПОТРЕБНО Е ДА СЕ ЈАВАТ ВО СЛУЖБАТА ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА &...

 
Дата
  30.08.2013
Предмет
  Судска пракса
Наслов
 
Соопштение
 

Се известуваат студентите од сите години од Кичево и Струга кои реализирале пракса  кај адвокат, нотар, извршител и сл. п...

 
Дата
  30.08.2013
Предмет
  Разно
Наслов
  Слободни места
Соопштение
 

Информација за слободни места по првиот уписен рок на Правен Факултет Кичево

 
1.Кичево
Државна квота- 48
Квота с&#...
 
Дата
  29.08.2013
Предмет
  Семејно право
Наслов
  Соопштение
Соопштение
 

Дополнителни консултации по предметот Семејно право се закажуваат на денот на испитот (03.09.2013 год).
На истиот ден предмеm...

 
Дата
  29.08.2013
Предмет
  Судски систем
Наслов
  внесување оценки
Соопштение
 

 Се известуваат студентите од 4 година кои положиле во јунската испитна сесија  дека оценките по предметите Судски сис&...

 
Дата
  27.08.2013
Предмет
  Разно
Наслов
  Распоред на испити
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека е објавен распоредот на испити за септемвриската испитна сесија.

Истиот е поста...
 
Дата
  26.08.2013
Предмет
  Разно
Наслов
  Слободни места
Соопштение
 

Информација за слободни места по првиот уписен рок на Правен Факултет Кичево

1.Кичево
Државна квота- 48
Квота со ко...
 
Дата
  21.08.2013
Предмет
  Разно
Наслов
  Конечни листи, прв уписен рок
Соопштение
 

Конечни листи од првиот уписен рок за прием на нови студенти во академската 2013/2014 година:

Квота на редов&#...

 
Дата
  19.08.2013
Предмет
  Разно
Наслов
  Септемвриска сесија
Соопштение
 

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ ОД ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ КИЧЕВО ДЕКА СЕПТЕМВРИСКИОТ ИСПИТЕН РОК ЌЕ СЕ СПРОВЕДЕ ОД 02.09.-14.09.2013 Г, ПРИЈАВУВА...

 
Дата
  19.08.2013
Предмет
  Основи на економија
Наслов
  Консултации
Соопштение
 

Дополнителните консултации во врска со спроведените испити во Јунската испитна сесија по предметот Основи на економ...

 
Дата
  19.08.2013
Предмет
  Применета економика
Наслов
  Консултации
Соопштение
 

Дополнителните консултации во врска со спроведените испити во Јунската испитна сесија по предметот Применета еконо...

 
Дата
  13.08.2013
Предмет
  Разно
Наслов
  Упис на нови студенти
Соопштение
 

Потребните уплатници за запишување на нови студенти на Правен факултет Кичево, диспрзирани студии во Битола и Струга, k...

 
Дата
  04.07.2013
Предмет
  Пенологија
Наслов
  Испит
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека испитите по предметите Криминологија и Пенологија, кај проф.д-р Виолета Чаче ...

 
Дата
  27.06.2013
Предмет
  Трудово право
Наслов
  Испит
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека испитот по предметот Трудово право ќе започне во 10:00 часот (01.07.2013 год). 

 
Дата
  24.06.2013
Предмет
  Социјална патологија
Наслов
  Оценки
Соопштение
 

Се известуваат студентите, кој ги положиле првиот и вториот  колоквиум по предметот Социјална патологија кај проф.д-р Ѓ...

 
Дата
  21.06.2013
Предмет
  Казнено право, прим.програма
Наслов
  Испит
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека испитот по предметот Казнено право применета програма ќе започне во 13:00 часо&#...

 
Дата
  21.06.2013
Предмет
  Меѓународно казнено право
Наслов
  Испит
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека испитот по предметот Меѓународно казнено право ќе започне во 12:00 часот (26.06.2013 год.) 

 
Дата
  20.06.2013
Предмет
  Разно
Наслов
  Распоред
Соопштение
 

Објавен е распоредот за испити од јунската испитна сесија. Истиот е достапен во менито За студентите -> Распоред на испl...

 
Дата
  10.06.2013
Предмет
  Разно
Наслов
  Судска пракса
Соопштение
 

Напомена: Праксата започнува во 08:45 часот.
Групи и термините за изведување на судска пракса во Основен суд Охрид:
Прв&...

 
Дата
  10.06.2013
Предмет
  Разно
Наслов
  Соопштение
Соопштение
 

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ ОД ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ ДЕКА ЈУНСКИОТ ИСПИТЕН РОК ЌЕ СЕ СПРОВЕДЕ ОД 24.06. ЗАКЛУЧНО СО 06.07.2013, А ПРИЈАВУВАЊЕ&#...

 
Дата
  05.06.2013
Предмет
  Разно
Наслов
  Практикантска работа
Соопштение
 

ЕВН нуди можност за практикантска работа за време на летниот период (јули, август и септември).Одлична работна атмосф&...

 
Дата
  30.05.2013
Предмет
  Основи на економија
Наслов
  Консултации
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека дополнителни консултации по предметот Основи на економија се закажуваат на ден...

 
Дата
  30.05.2013
Предмет
  Граѓанско право
Наслов
  Колоквиум
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека вториот колоквиум по предметот Граѓанско право ќе започне во 14:00 часот (03.06.2013 год.). 

 
Дата
  28.05.2013
Предмет
  Казнено право, прим.програма
Наслов
  Колоквиум
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека колоквиумот по предметот Казнено право применета програма се презакажува &#...

 
Дата
  28.05.2013
Предмет
  Казнено процесно право
Наслов
  Колоквиум
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека колоквиумот по предметот Казнено процесно право се презакажува на за ден 12.06.2013 год.

 
Дата
  26.05.2013
Предмет
  Разно
Наслов
  Распоред
Соопштение
 

Објавен е распоредот за полагање на вторите колоквиуми. Дополнително ќе биде истакнат часот на започнување на колокви...

 
Дата
  24.05.2013
Предмет
  Граѓанско процесно право
Наслов
  Колоквиумски прашања
Соопштение
 

Прашањата за вториот колоквиум по предметот Граѓанско процесно право се поставени на следниот линк.

 
Дата
  21.05.2013
Предмет
  Локална самоуправа
Наслов
  Вежби
Соопштение
 

 Им се соопштува на студентите дека вежбите по предметот Локална самоуправа ќе се одржат на ден 23.05.2013 год. (четврток) во 08:00 ч ...

 
Дата
  18.05.2013
Предмет
  Разно
Наслов
  Соопштение
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека предавањата и консултациите закажи во текот на наредната недела ( 20.05.2013 - 25.05.2013) кај доц.д-р Са...

 
Дата
  17.05.2013
Предмет
  Разно
Наслов
  Настава
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека последната наставна недела пред вториот колоквиум е од 20.05.2013 год. заклучно со 23.05.2013 год.
Вто...

 
Дата
  16.05.2013
Предмет
  Разно
Наслов
  Предавање
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека на ден 21.05.2013 год. со почеток во 09:00 часот во просториите на Правен факултет Кичево, д.с. Струга, &#...

 
Дата
  16.05.2013
Предмет
  Разно
Наслов
  Конкурс
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека е објавен Конкурс за учество во обука на млади лидери. Истиот во целост е поставен н...

 
Дата
  13.05.2013
Предмет
  Право на инт.сопственост
Наслов
  Колоквиумски прашања
Соопштение
 

Колоквиумските прашања по предметот Право на интелектуална сопственост се поставени на следниот линк.&n...

 
Дата
  08.05.2013
Предмет
  Финансиско право
Наслов
  Предавање
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека предавања по предметот Финансово право се закажуваат за на ден 10.05.2013 год. (петок) во 13:30 ча...

 
Дата
  08.05.2013
Предмет
  Разно
Наслов
  Испити
Соопштение
 

Им се сооптува на студентите дека сите испити закажи на ден 13.05.2013 год. (понеделник) ќе започнат во 14:00 часот.

 
Дата
  04.05.2013
Предмет
  Административно право
Наслов
  Вежби
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека вежбите по предметот Административно право, на ден 07.05.2013 год. (вторник) ќе започнат во 09:00 ...

 
Дата
  30.04.2013
Предмет
  Арбитражно право
Наслов
  Колоквиумски прашања
Соопштение
 

Прашата за вториот колоквиум по предметот Арбитражно право се поставени на следниот линк.

 
Дата
  30.04.2013
Предмет
  Финансиско право
Наслов
  Оценки
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека доц.д-р Анастас Џуроски ќе внесува оценки во индекс по предметите Деловно право, Фина...

 
Дата
  28.04.2013
Предмет
  Административно право
Наслов
  Вежби
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека вежбите по предметот Административно право, кои беа закажи за на ден  30.04.2013 год. нема д ...

 
Дата
  26.04.2013
Предмет
  Разно
Наслов
  Априлска сесија
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека е објавен распоредот за полагање на испити во априлската испитна сесија.
Истиот е д ...

 
Дата
  26.04.2013
Предмет
  Разно
Наслов
  Известување
Соопштение
 

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ ОД ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ КИЧЕВО ДЕКА ОД 01.05. – 06.05. ДЕНОВИТЕ СЕ НЕРАБОТНИ,СОГЛАСНО ЗАКОНСКАТА РЕГУЛАТИВ&#...

 
Дата
  25.04.2013
Предмет
  Трудово право
Наслов
  Колоквиум
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека колоквиумот по предметот Трудово право се закажува за на ден 27.04.2013 год. (сабота) во 10:00 час...

 
Дата
  24.04.2013
Предмет
  Уставно право
Наслов
  Предавање
Соопштение
 

Се известуваат студентите од прва година на ПФК Струга, дека предавањето по предметот Уставно право на ден 29.04.2103 (понедеl...

 
Дата
  17.04.2013
Предмет
  Римско право
Наслов
  Оценки
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите кои немаат земено оценки во индекс по предметите Римско право и Наследно право, да гl...

 
Дата
  15.04.2013
Предмет
  Трудово право
Наслов
  Колоквиум
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека колоквиумот по предметот Трудово право се одложува.
Дополнително ќе биде објав ...

 
Дата
  15.04.2013
Предмет
  Трудово право
Наслов
  Предавање
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека предавањата и вежбите по предметот Трудово право оваа недела нема да се одржат.
Д&...

 
Дата
  08.04.2013
Предмет
  Разно
Наслов
  Априлска сесија
Соопштение
 

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ ОД ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ ДЕКА АПРИЛСКАТА ВОНРЕДНА ИСПИТНА СЕСИЈА ЌЕ СЕ СПРОВЕДЕ ВО ПЕРИОДОТ Оh...

 
Дата
  04.04.2013
Предмет
  Трудово право
Наслов
  Колоквиум
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека колоквиумот по предметот Трудово право се презакажува за на ден 20.04.2013 год.

 
Дата
  04.04.2013
Предмет
  Граѓанско право
Наслов
  Соопштение
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека колоквиумот по предметот Граѓанско право ќе започне во 12:00 часот (08.04.2013 год.) 

 
Дата
  02.04.2013
Предмет
  Арбитражно право
Наслов
  Соопштение
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите од четврта година, дека колоквиумот по предметот Арбитражно право на ден 04.04.2013 година, ќе з ...

 
Дата
  02.04.2013
Предмет
  Граѓанско процесно право
Наслов
  Соопштение
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите од трета година, дека колоквиумот по предметот Граѓанско процесно право на ден 04.04.2013 годин...

 
Дата
  02.04.2013
Предмет
  Наследно право
Наслов
  Соопштение
Соопштение
 

Студентите кои го имаат положено предметот Наследно право, кај Доц. д-р Елена Темелковска-Аневска, во јунска, септемвр...

 
Дата
  02.04.2013
Предмет
  Меѓународно јавно право
Наслов
  Соопштение
Соопштение
 

Студентите кои го имаат положено предметот Меѓународно јавно право, кај Доц. д-р Елена Темелковска-Аневска во февруа&#...

 
Дата
  29.03.2013
Предмет
  Јавна и државна администрација
Наслов
  Соопштение
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека испитот по предметот Јавна и државна администрација ќе започне во 12:00 часот (10.04.2013 год.) <...

 
Дата
  29.03.2013
Предмет
  Граѓанско право применета
Наслов
  Соопштение
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека испитот по предметот Граѓанско право применета програма ќе започне во 11:30 часот (06.04.2013 г...

 
Дата
  27.03.2013
Предмет
  Пенологија
Наслов
  Колоквиум
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека колоквиумот по предметот Пенологија ќе се одржи на ден 04.04.2013 год. во 12:00 часот. 

 
Дата
  25.03.2013
Предмет
  Разно
Наслов
  Распоред на колоквиуми
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека е објавен распоредот за полагање на првите колоквиуми во летниот семестар.
Распоре...

 
Дата
  25.03.2013
Предмет
  Наследно право
Наслов
  Оценки
Соопштение
 

Студентите кои го имаат положено предметот Наследно право, кај Доц. д-р Елена Темелковска-Аневска, во јунска, септемвр...

 
Дата
  20.03.2013
Предмет
  Граѓанско процесно право
Наслов
  Семинарски
Соопштение
 

Темите за изработка на семинарски работи по предметот Граѓанско процесно право се достапни на следниот 

 
Дата
  19.03.2013
Предмет
  Разно
Наслов
  Колоквиумска недела
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека колоквиумската недела започнува на 04.04.2013 год. и ќе трае заклучно со 13.04.2013 год.
Полагањата ќе &#...

 
Дата
  19.03.2013
Предмет
  Јавна и државна администрација
Наслов
  Консултации
Соопштение
 

Консултации по предметот Јавна и државна администрација се закажуваат на ден 21.03.2013 година (четврток)  во 11 часот во дисперзи...

 
Дата
  18.03.2013
Предмет
  Локална самоуправа
Наслов
  Вежби
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека вежби по предметот Локална самоуправа, во следната недела нема да се одржат.
Допо&...

 
Дата
  18.03.2013
Предмет
  Уставно право
Наслов
  Вежби
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека вежби по предметот Уставно право, во следната недела нема да се одржат.
Дополните&...

 
Дата
  18.03.2013
Предмет
  Применета економика
Наслов
  Семинарски
Соопштение
 

Списокот на теми за изработување на семинарска работа по предметот Применета економика, како и правилата за израбо ...

 
Дата
  15.03.2013
Предмет
  Право на инт.сопственост
Наслов
  Прашања
Соопштение
 

Испитните прашања по предметот Право на интелектуална сопственост се достапни на следниот линк

 
Дата
  13.03.2013
Предмет
  Локална самоуправа
Наслов
  Вежби
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека вежбите по предметот Локална самоуправа, на ден 14.03.2013 год. нема да се одржат.

 
Дополниm...
 
Дата
  13.03.2013
Предмет
  Уставно право
Наслов
  Вежби
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека вежбите по предметот Уставно право, на ден 14.03.2013 год. нема да се одржат.

 
Дополнително ...
 
Дата
  10.03.2013
Предмет
  Разно
Наслов
  Упис на семестар
Соопштение
 

 Им се соопштува на студентите од втора, трета и четврта година (прв циклус на студии) дека во периодот од 11.03.2013 год. до 18.03.2013...

 
Дата
  06.03.2013
Предмет
  Локална самоуправа
Наслов
  Вежби
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека вежбите по предметот Локална самоуправа и Уставно право, на ден 07.03.2013 год. (четврток)...

 
Дата
  04.03.2013
Предмет
  Локална самоуправа
Наслов
  Предавање
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека предавањата по предметот Локална самоуправа на ден 05.03.2013 год. (вторник) нема да се одрж...

 
Дата
  04.03.2013
Предмет
  Социологија на право
Наслов
  Оценки
Соопштение
 

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ ОД ПРВА ГОДИНА ДЕКА ОЦЕНКИ ПО ПРЕДМЕТОТ СОЦИОЛОГИЈА НА ПРАВО ЌЕ МОЖАТ ДА ЗЕМАТ ВО СЛЕДНИВЕ Тh...

 
Дата
  04.03.2013
Предмет
  Семејно право
Наслов
  Соопштение
Соопштение
 

Консултации по предметот Семејно право (во врска со испитот од јануарската испитна сесија) се закажуваат во среда (06.03.2013 ...

 
Дата
  04.03.2013
Предмет
  Граѓанко процесно право
Наслов
  Прашања
Соопштение
 

Колоквиумските прашања по предметот Граѓанско процесно право можете да ги преземете од тука.

 
Дата
  28.02.2013
Предмет
  Уставно право
Наслов
  Предавање
Соопштение
 

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ ДЕКА ПРЕДАВАЊАТА ПО ПРЕДМЕТОТ УСТАВНО ПРАВО НА ДЕН 4.03.2013 (ПОНЕДЕЛНИК) НЕМА ДА СЕ ОДРЖАТ. ИСТИТЕ ЌЕ ...

 
Дата
  28.02.2013
Предмет
  Основи на економија
Наслов
  Консултации
Соопштение
 

 Консултациите по предметите ОСНОВИ НА ЕКОНОМИЈА и ПРИМЕНЕТА ЕКОНОМИЈА поврзани со резултатите од Февруарскат...

 
Дата
  25.02.2013
Предмет
  Разно
Наслов
  Упис на семестар
Соопштение
 

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ ОД ПРВА ГОДИНА ОД ПРАВНИОТ ФАКУЛТЕТ КИЧЕВО ДЕКА УПИСОТ НА ВТОР СЕМЕСТАР ЌЕ СЕ ВРШИ ОД 26.02.2013-04.03.2013.

 
Дата
  22.02.2013
Предмет
  Казнено право
Наслов
  Консултации
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека консултации кај проф.д-р Миладин Крстаноски се закажуваат за на ден 01.03.2013 год. во 12:00 часот. 

 
Дата
  19.02.2013
Предмет
  Разно
Наслов
  Изборни предмети
Соопштение
 

 Се замолуваат сите студенти запишани на прв циклис студии да направат избор на изборни предмети во студентски прашањ&...

 
Дата
  19.02.2013
Предмет
  Информатика
Наслов
  Практичен дел
Соопштение
 

Практичниот дел по предметот Информатика ќе се одржи на 22.02.2013 (Петок) во 11:00 часот. 

 
Дата
  17.02.2013
Предмет
  Разно
Наслов
  Распоред на предавања
Соопштение
 

Објавен е распоредот за одржување на предавањата и вежбите во летниот семестар за прв циклус студии.
Истиот е достапеl...

 
Дата
  13.02.2013
Предмет
  Стварно право
Наслов
  Оценки
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека на ден 15.02.2013 год. (петок) во 10 часот ќе се впишуваат оценки во индекс по предметот Стварно пр...

 
Дата
  12.02.2013
Предмет
  Разно
Наслов
  Настан
Соопштение
 

Во организација на Директоратот за Дипломатска академија, на ден 11.02.2013 год. во просториите на Министерството за надворешн...

 
Дата
  11.02.2013
Предмет
  Разно
Наслов
  Мобилност
Соопштение
 

 

Националната агенција за европски образовни програми и мобилност на Република Македонија во рамките на еразмус пр&...

 
Дата
  08.02.2013
Предмет
  Разно
Наслов
  Испитување
Соопштение
 

 Сите заинтересирани студенти кои сакаат да се вклучат во истражувањето Електронско злоставување и неговите психо-&#...

 
Дата
  06.02.2013
Предмет
  Криминологија
Наслов
  Соопштение
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека полагањето на испитот по предметот Криминологија ќе започне во 13:30 часот (16.02.2013 год.).

 
Дата
  05.02.2013
Предмет
  Граѓанко процесно право
Наслов
  Оценки
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека на ден 06.02.2013 год. (среда) во 10:30 часот ќе се внеусваат оценки во индекс по предметот Граѓанск ...

 
Дата
  02.02.2013
Предмет
  Социјална патологија
Наслов
  Евидентирање оценки
Соопштение
 

Студентите кои го положиле испитот СОЦИЈАЛНА ПАТОЛОГИЈА во изминатите испитни сесии, евидентирањето на оценки   ...

 
Дата
  29.01.2013
Предмет
  Локална самоуправа
Наслов
  Консултации
Соопштение
 

Консултации по предметите Политички систем и Локална самоуправа кај проф. д-р Илија Тодоровски се закажуваат на д...

 
Дата
  29.01.2013
Предмет
  Филозофија на право
Наслов
  Консултации
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека консултации по предметот Филозофија на право се закажуваат на ден 30.01.2013 год. (среда) во 09...

 
Дата
  28.01.2013
Предмет
  Социолошка патологија
Наслов
  Соопштение
Соопштение
 

Се известуваат студентите на Правен факултет - Кичево, Дисперзирани студии - Битола и Струга дека предметниот професор ...

 
Дата
  28.01.2013
Предмет
  Вовед во правото
Наслов
  Консултации
Соопштение
 

Се известуваат студентите на Правен факултет-Кичево, дисперзирани студии-Струга, кои се повикани на дополнителни конс...

 
Дата
  26.01.2013
Предмет
  Разно
Наслов
  Јануарска испитна сесија
Соопштение
 

Објавен е распоредот на полагање на испитите во јануарската испитна сесија за студентите од прв циклус на студии.
Истl...

 
Дата
  08.01.2013
Предмет
  Информатика
Наслов
  Соопштение
Соопштение
 
Се известуваат студентите дека практичниот дел по предметот Информатика ќе се одржи на ден 11.01.2013 (Петок) во следните тер...
 
Дата
  31.12.2012
Предмет
  Разно
Наслов
  Соопштение
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите запишани на Правен факултет - Кичево дека пријавување на испити за во јануарска испитна с ...

 
Дата
  27.12.2012
Предмет
  Разно
Наслов
  Систематски преглед
Соопштение
 

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ ОД ПРВА ГОДИНА ДЕКА ВО ПЕРИОДОТ ОД 15.01.2013-15.02.2013 ЌЕ СЕ СПРОВЕДАТ СИСТЕМАТСКИ ПРЕГЛЕДИ КОИ СЕ ЗАДОЛЖИТЕ...

 
Дата
  23.12.2012
Предмет
  Уставно право
Наслов
 
Соопштение
 

Се известуваат студентите од Правен факултет – Кичево, дисп. студии Струга, дека консултациите по предметот Уставно п ...

 
Дата
  20.12.2012
Предмет
  Разно
Наслов
  Ваучери
Соопштение
 

Дополнителна листа на студенти на кои им се доделени вредносни бонови од страна на Министерството за информатичко опш...

 
Дата
  19.12.2012
Предмет
  Социологија на право
Наслов
  Вежби
Соопштение
 

На барање на студентите од прва година при правниот  факултет Кичево - дисперзирани студии Струга, вежбите по предметот...

 
Дата
  18.12.2012
Предмет
  Јавни финансии
Наслов
  Соопштение
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите од трета година дека вежбите по предметот Јавни финансии ќе започнат во 12:00 часот (19.12.2012 год.). 

 
Дата
  18.12.2012
Предмет
  Човекови права
Наслов
  Колоквиумски прашања
Соопштение
 

Прашањата за вториот колоквиум во предметот Човекови права се достапни на следниот линк

 
Дата
  18.12.2012
Предмет
  Разно
Наслов
  Ваучери
Соопштение
 
Од страна на Министерството за информатичко опшество и администрација се доделени вредносните бонови – ваучери  на
 
Дата
  17.12.2012
Предмет
  Разно
Наслов
  Распоред на колоквиуми
Соопштение
 

Објавен е распоредот за полагањена вторите колоквиуми. Распоредите се достапни во менито За студентите -> Распоред на ...

 
Дата
  14.12.2012
Предмет
  Разно
Наслов
  Доделување дипломи
Соопштение
 

На пригодна свеченост доделени се дипломите на Првата генерација завршени студенти на Правниот факултет – Кичево, еди...

 
Дата
  13.12.2012
Предмет
  Историја на правото
Наслов
  Предавање
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека предавања по предметот Историја на право ќе се одржат на ден 15.12.2012 год. (сабота) со почет&...

 
Дата
  11.12.2012
Предмет
  Човекови права
Наслов
  Колоквиумски прашања
Соопштение
 

Прашањата за вториот колоквиум по предметот Човекови права можете да ги преземете од следниот линк

 
Дата
  11.12.2012
Предмет
  Меѓународно трговско право
Наслов
  Соопштение
Соопштение
 

Студентите кои го полагале предметот Меѓународно трговско право во казнената сесија да се јават на консултации каo...

 
Дата
  10.12.2012
Предмет
  Вовед во правото на ЕУ
Наслов
  Вежби
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека вежбите по предметот Вовед во правото на ЕУ се презакажуваат за на ден 18.12.2012 год. (вторн&#...

 
Дата
  10.12.2012
Предмет
  Разно
Наслов
  Колоквиумска недела
Соопштение
 

СЕ  ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ НА ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ КИЧЕВО ДЕКА ВТОРАТА КОЛОКВИУМСКА НЕДЕЛА ЌЕ СЕ СПРОВЕДЕ ВО ПЕРИОДОТ ОД 22.12(&#...

 
Дата
  07.12.2012
Предмет
  Разно
Наслов
  Соопштение
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека е направена промена на распоредот за предавања и вежби за ден 14.12.2012 год. (петок):

- Семејно ...

 
Дата
  05.12.2012
Предмет
  Вонпарнично и извршно право
Наслов
  Прашања
Соопштение
 

Прашата за вториот колоквиум по предметот Вонпарнично и извршно право може да ги преземете од следниот линк.<...

 
Дата
  04.12.2012
Предмет
  Судски систем
Наслов
  Испитни прашања
Соопштение
 

Прашата за вториот колоквиум по предметот Судски систем може да ги преземете од следниот линк.

 
Дата
  03.12.2012
Предмет
  Разно
Наслов
  Повик за учество
Соопштение
 

ПОВИК ДО СТУДЕНТИТЕ ЗА УЧЕСТВО ВО СИМУЛАЦИЈА НА НАТО: НАТО и АВГАНИСТАН: Мисијата ИСАФ и што понатаму (NATO and Afghanistan: ISAF Mission and beyond).
&...

 
Дата
  03.12.2012
Предмет
  Разно
Наслов
  Конкурс - есеј
Соопштение
 

Министерството за одбрана и Воената академија„Генерал Михаило Апостолски“-Скопје во коорганизација со високо обра ...

 
Дата
  01.12.2012
Предмет
  Разно
Наслов
  Доделување дипломи
Соопштение
 

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ КОИ ДИПЛОМИРАЛЕ НА ПРАВНИОТ ФАКУЛТЕТ КИЧЕВО ЗАКЛУЧНО СО 31.10.2012, ДЕКА СВЕЧЕНОТО ДОДЕЛУВАЊЕ НА ДИ ...

 
Дата
  01.12.2012
Предмет
  Разно
Наслов
 
Соопштение
 

СПИСОК НА СТУДЕНТИ СО НАЈВИСОК ПРОСЕК ВО АКАДЕМСКАТА 2011/2012 КОИ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ПАРТИЦИПАЦИЈА ЗА ТЕКОВНАТА

АКАДЕМСКА ГО&#...
 
Дата
  30.11.2012
Предмет
  Вовед во правото на ЕУ
Наслов
  Соопштение
Соопштение
 

Се известуваат студентите на Правен факултет – Кичево, дис. студии Струга, дека предавањата по предметот Право на ЕУ на д&#...

 
Дата
  27.11.2012
Предмет
  Јавни финансии
Наслов
  Предавање
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека предавањата по предметот Јавни финансии ќе се одржат на ден 29.11.2012 год. (четврток) во 14:30 чk...

 
Дата
  27.11.2012
Предмет
  Деловно и договорно право
Наслов
  Предавање
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека предавањата по предметот Деловно и договорно право ќе се одржат на ден 29.11.2012 год. (четв...

 
Дата
  27.11.2012
Предмет
  Разно
Наслов
  ЕРАЗМУС МУНДУС
Соопштение
 

Се известуваат студентите на Правен факултет Кичево дека на ден 28.11.2012 (среда) во 13 часот во просториите на  Правен факултет вl...

 
Дата
  22.11.2012
Предмет
  Основи на економија
Наслов
  Консултации
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека консултациите по предметот Основи на економија ќе се одржат во понеделник (26.11.2012 год.) ...

 
Дата
  20.11.2012
Предмет
  Разно
Наслов
  Распоред
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека е објавен распоредот за полагање на испити во ноемвриската дополнителна сесија. Ист...

 
Дата
  20.11.2012
Предмет
  Разно
Наслов
  Соопштение
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека активностите кои нема да се одржат во среда (21.11.2012) поради акцијата Денот на дрвото - Засад ...

 
Дата
  20.11.2012
Предмет
  Англиски јазик 2
Наслов
  Наставни материјали
Соопштение
 

Наставните материјали по предметот Англиски јазик 2 можете да ги превземете од тука.

 
Дата
  20.11.2012
Предмет
  Разно
Наслов
  Соопштение
Соопштение
 

Во врска со донесената Одлука на Владата на Република Македонија, поради спроведување на есенската акцијата „Ден на д&#...

 
Дата
  19.11.2012
Предмет
  Разно
Наслов
  Дополнителна испитна сесија
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите на Правен факултет Кичево дека во вонредната сесија имаат право да пријавуваат само испи...

 
Дата
  19.11.2012
Предмет
  Разно
Наслов
  Студентска мобилност
Соопштение
 
Во рамките на ЕРАЗМУС МУНДУС Акција 2  Програмата финансирана од Европската комисија се отвораат извонредни можност&#...
 
Дата
  16.11.2012
Предмет
  Казнено право
Наслов
  Соопштение
Соопштение
 

Им се соопштува на студентите дека вежбите по предметот Казнено право на ден 23.11.2012 год. (петок) ќе се одржат во 10:45 часот.

 
Дата
  15.11.2012
Предмет
  Вовед во правото
Наслов
  Соопштение
Соопштение
 

Се известуваат студентите на Правен факултет-Кичево, дисперзирани студии-Струга со досиеја бр 391, 220, 354, 355, 342, 369, 210, 340, 352 и 261  дека консулт...

 
Правен факултет Кичево
Дисперзирани студии во Битола и Струга  
+ 389 45 220 267 (Кичево)
+ 389 46 780 721 (Струга)
+ 389 47 221 115 (Битола)