Настани и случувања 30.04.2018
Младите и нивното место во општеството
 

На 19.04.2018 година, во Градската библиотека во Прилеп, во организација на Правната клиника при Правниот факултет, УКЛО, се одржа Трибина на тема "Младите и нивното место во општеството" на која гости беа учениците од средните училишта во тој град. Свои излагања на трибината имаа проф.д-р Александра Патоска, вон.проф.д-р Младен Караџоски, вон.проф.д-р Елизабета Тошева, доц.д-р Ангелина Станојоска и асс.м-р Ивона Шушак, како и студентите Димитар Врглески и Тамара Здравеска.

 
Адреса
Рудничка Б.Б, 6500 Кичево
Партизанска Б.Б, 7000 Битола
Владо Малески Тале 24, 6500 Струга
Правен факултет Кичево
Дисперзирани студии Битола и Струга
www.pfk.uklo.edu.mk
pfk@uklo.edu.mk
Телефони
045 220 267 - Кичево
047 221 115 - Битола
046 780 721 - Струга