Настани и случувања 10.05.2018
Предавање на г-динот Francois Lafond
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На 04.04.2018 година (петок) на Правниот факултет (Битола) со почеток во 10 часот, предавање на тема: „Европската Унија во 2018: Нови перспективи?“ одржа г-динот Francois Lafond, советник на Заменик претседателот на Владата на РМ. По предавањето, присутните студенти и професори имаа можност да постават прашања и да продискутираат со гостинот.

 

 
Адреса
Рудничка Б.Б, 6500 Кичево
Партизанска Б.Б, 7000 Битола
Владо Малески Тале 24, 6500 Струга
Правен факултет Кичево
Дисперзирани студии Битола и Струга
www.pfk.uklo.edu.mk
pfk@uklo.edu.mk
Телефони
045 220 267 - Кичево
047 221 115 - Битола
046 780 721 - Струга