Настани и случувања 18.12.2017
Денови на симулирано судење
 

Студентите на Правниот факултет, УКЛО, на 15.12.2017 година зедоа учество на натпреварот „Денови на симулирано судење“ кој се одржа на
Правниот факултет во Штип.

 
Адреса
Рудничка Б.Б, 6500 Кичево
Партизанска Б.Б, 7000 Битола
Владо Малески Тале 24, 6500 Струга
Правен факултет Кичево
Дисперзирани студии Битола и Струга
www.pfk.uklo.edu.mk
pfk@uklo.edu.mk
Телефони
045 220 267 - Кичево
047 221 115 - Битола
046 780 721 - Струга