Настани и случувања 31.10.2017
Нов Erasmus + договор
 

Потпишан е нов Erasmus + договор на Правниот факултет со European School of Political and Social Sciences на Catholic University of Lille, France.

Можностите за мобилност на оваа високообразовна институција, студентите и кадарот ќе може да ги користат од наредната, 2018/2019 година.

 
Адреса
Рудничка Б.Б, 6500 Кичево
Партизанска Б.Б, 7000 Битола
Владо Малески Тале 24, 6500 Струга
Правен факултет Кичево
Дисперзирани студии Битола и Струга
www.pfk.uklo.edu.mk
pfk@uklo.edu.mk
Телефони
045 220 267 - Кичево
047 221 115 - Битола
046 780 721 - Струга