Настани и случувања 22.02.2019
Предавање на г-дин Francois Lafond
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На 20.02.2019 година (среда) со почеток во 11 часот на Правниот факултет во Битола, свое предавање на тема: "Between Re-foundation and stagnation: the European Union in 2019" одржa г-динот Francois Lafond, советник на Заменикот на претседателот на Владата, задолжен за европски прашања, г-дин Бујар Османи. 

 

 
Адреса
Рудничка Б.Б, 6500 Кичево
Партизанска Б.Б, 7000 Битола
Владо Малески Тале 24, 6500 Струга
Правен факултет Кичево
Дисперзирани студии Битола и Струга
www.pfk.uklo.edu.mk
pfk@uklo.edu.mk
Телефони
045 220 267 - Кичево
047 221 115 - Битола
046 780 721 - Струга