Настани и случувања 30.04.2018
UKLO TRIVIUM Натпревар во ораторство
 

На 24.04.2018 година (вторник) се одржа третиот по ред УКЛО ТРИВИУМ Натпревар во ораторство на кој меѓу 15те пријавени оратори од единиците на УКЛО, учество зедоа и нашите студенти Снежана Секуловска, Димитар Врглевски, Дијана Дишлиеска, Влатко Трповски, Марина Тололеска и Златко Мариноски. Првото место на натпреварот го освои нашата студентка Снежана Секуловска.

 
Адреса
Рудничка Б.Б, 6500 Кичево
Партизанска Б.Б, 7000 Битола
Владо Малески Тале 24, 6500 Струга
Правен факултет Кичево
Дисперзирани студии Битола и Струга
www.pfk.uklo.edu.mk
pfk@uklo.edu.mk
Телефони
045 220 267 - Кичево
047 221 115 - Битола
046 780 721 - Струга