Настани и случувања 18.12.2017
Меморандум за соработка
 

На 15.12.2017 година, пред почетокот на дебатата „Сурогат мајчинството и човековите права: Помеѓу хуманоста и комерцијализмот“, Француската
алијанса - Битола и Правниот факултет, УКЛО, потпишаа Меморандум за соработка.
 

 
Адреса
Рудничка Б.Б, 6500 Кичево
Партизанска Б.Б, 7000 Битола
Владо Малески Тале 24, 6500 Струга
Правен факултет Кичево
Дисперзирани студии Битола и Струга
www.pfk.uklo.edu.mk
pfk@uklo.edu.mk
Телефони
045 220 267 - Кичево
047 221 115 - Битола
046 780 721 - Струга