Локална самоуправа 14.05.2019
Термин за предавање
 

Се известуваат студентите дека на ден 15.05.2019 (среда) ќе се одржат предавања по предметот Локална самоуправа кај проф. д-р Елена Тиловска Кечеџи со почеток во 09:00 часот

 
Адреса
Рудничка Б.Б, 6500 Кичево
Партизанска Б.Б, 7000 Битола
Владо Малески Тале 24, 6500 Струга
Правен факултет Кичево
Дисперзирани студии Битола и Струга
www.pfk.uklo.edu.mk
pfk@uklo.edu.mk
Телефони
045 220 267 - Кичево
047 221 115 - Битола
046 780 721 - Струга