Разно 18.02.2019
Предавање на г-дин Francois Lafond
 

Им се соопштува на студентите дека на 20.02.2019 година (среда) со почеток во 11 часот во просториите на Правен факултет - Дисперзирани студии во Битола, предавање на тема: "Between Re-foundation and stagnation: the European Union in 2019" ќе одржи г-динот Francois Lafond, советник на Заменикот на претседателот на Владата, задолжен за европски прашања, г-дин Бујар Османи. 

 

Соопштенија
Разно
СРЕДБА СО СТУДЕНТИ

Уставно право
Термин за колоквиум

Разно
ПОВИК ЗА ЛЕТНА ШКОЛА - БИДИ БАНКАР

Разно
ПОВИК ЗА ЛЕТНА ШКОЛА - БИДИ БАНКАР

Меѓународно приватно право
Термин за колоквиум

Јавна и државна администрација
Термин за колоквиум

Судски систем
Термин за колоквиум

Разно
Соопштение - CEEPUS

Разно
Соопштение - CEEPUS

Методологија на општествени науки
Термин за испит

Адреса
Рудничка Б.Б, 6500 Кичево
Партизанска Б.Б, 7000 Битола
Владо Малески Тале 24, 6500 Струга
Правен факултет Кичево
Дисперзирани студии Битола и Струга
www.pfk.uklo.edu.mk
pfk@uklo.edu.mk
Телефони
045 220 267 - Кичево
047 221 115 - Битола
046 780 721 - Струга