Криминологија 16.11.2018
Промена на термин за колоквиум
 

Им се соопштува на студентите, дека колоквиумот по предметот Криминологија

закажан за ден 17.11.2018 година (сабота) нема да се одржи. Дополнително ќе биде објавен термин за негово одржување.

 

Соопштенија
Разно
СРЕДБА СО СТУДЕНТИ

Уставно право
Термин за колоквиум

Разно
ПОВИК ЗА ЛЕТНА ШКОЛА - БИДИ БАНКАР

Разно
ПОВИК ЗА ЛЕТНА ШКОЛА - БИДИ БАНКАР

Меѓународно приватно право
Термин за колоквиум

Јавна и државна администрација
Термин за колоквиум

Судски систем
Термин за колоквиум

Разно
Соопштение - CEEPUS

Разно
Соопштение - CEEPUS

Методологија на општествени науки
Термин за испит

Адреса
Рудничка Б.Б, 6500 Кичево
Партизанска Б.Б, 7000 Битола
Владо Малески Тале 24, 6500 Струга
Правен факултет Кичево
Дисперзирани студии Битола и Струга
www.pfk.uklo.edu.mk
pfk@uklo.edu.mk
Телефони
045 220 267 - Кичево
047 221 115 - Битола
046 780 721 - Струга