Стварно право 28.03.2019
Промена на термин за колоквиум
 
Се известуваат студентите кои ќе полагаат прв колоквиум по предметот Стварно право дека закажаниот колоквиум на ден 02.04.2019 година се одлага и истиот ќе се одржи на ден 09.04.2019 година (вторник) во 11.00 часот Проф.д-р Александра Патоска
 
Адреса
Рудничка Б.Б, 6500 Кичево
Партизанска Б.Б, 7000 Битола
Владо Малески Тале 24, 6500 Струга
Правен факултет Кичево
Дисперзирани студии Битола и Струга
www.pfk.uklo.edu.mk
pfk@uklo.edu.mk
Телефони
045 220 267 - Кичево
047 221 115 - Битола
046 780 721 - Струга