Јавни финансии 05.09.2019
Комисиско полагање - Септември 2019
 

Комисиското полагање по предметот Јавни финансии за студентите со број на индекс 673 и 692 ќе се одржи на ден 13.09.2019 година (петок) во 11.00 часот

 
Адреса
Рудничка Б.Б, 6500 Кичево
Партизанска Б.Б, 7000 Битола
Владо Малески Тале 24, 6500 Струга
Правен факултет Кичево
Дисперзирани студии Битола и Струга
www.pfk.uklo.edu.mk
pfk@uklo.edu.mk
Телефони
045 220 267 - Кичево
047 221 115 - Битола
046 780 721 - Струга