Политички систем, Локална самоуправа 18.06.2019
Термин за испит
 

Се известуваат студентите дека испитите по Политички систем и Локална самоуправа на Правниот факултет во Кичево ќе се одржат на 26.06.2019 (среда), со почеток во 12:00 часот.

 
Адреса
Рудничка Б.Б, 6500 Кичево
Партизанска Б.Б, 7000 Битола
Владо Малески Тале 24, 6500 Струга
Правен факултет Кичево
Дисперзирани студии Битола и Струга
www.pfk.uklo.edu.mk
pfk@uklo.edu.mk
Телефони
045 220 267 - Кичево
047 221 115 - Битола
046 780 721 - Струга