Применета економија 15.02.2019
Промена на термин за предавања
 

Се информитаат студентите од втора студиска година, кои што го слушаат предметот Применета економија кај Проф.д-р Димитар Ефтимоски, дека предавањето закажано за 18.02.2019 нема да се одржи. Предавањето ќе се одржи во термин кој дополнително ќе биде објавен

.

 

 

Соопштенија
Разно
СРЕДБА СО СТУДЕНТИ

Уставно право
Термин за колоквиум

Разно
ПОВИК ЗА ЛЕТНА ШКОЛА - БИДИ БАНКАР

Разно
ПОВИК ЗА ЛЕТНА ШКОЛА - БИДИ БАНКАР

Меѓународно приватно право
Термин за колоквиум

Јавна и државна администрација
Термин за колоквиум

Судски систем
Термин за колоквиум

Разно
Соопштение - CEEPUS

Разно
Соопштение - CEEPUS

Методологија на општествени науки
Термин за испит

Адреса
Рудничка Б.Б, 6500 Кичево
Партизанска Б.Б, 7000 Битола
Владо Малески Тале 24, 6500 Струга
Правен факултет Кичево
Дисперзирани студии Битола и Струга
www.pfk.uklo.edu.mk
pfk@uklo.edu.mk
Телефони
045 220 267 - Кичево
047 221 115 - Битола
046 780 721 - Струга