Англиски јазик 2 08.04.2019
Термин за предавање
 

Се известуваат студентите дека предавањата по предметот Англиски јазик 2 закажани за на ден 09.04.2019 (вторник) нема да се одржат

 
Адреса
Рудничка Б.Б, 6500 Кичево
Партизанска Б.Б, 7000 Битола
Владо Малески Тале 24, 6500 Струга
Правен факултет Кичево
Дисперзирани студии Битола и Струга
www.pfk.uklo.edu.mk
pfk@uklo.edu.mk
Телефони
045 220 267 - Кичево
047 221 115 - Битола
046 780 721 - Струга