Разно 20.02.2019
Презакажување на консултации кај Доц.д-р Мирјана Ристовска
 

Консултациите и увидот на испитните тетратки по предметите кај Доц.д-р Мирјана Ристосвска закажани на 22.02.2019 (петок) се презакажуваат за 25.02.2019 (понеделник) во 12:00 часот

 
Адреса
Рудничка Б.Б, 6500 Кичево
Партизанска Б.Б, 7000 Битола
Владо Малески Тале 24, 6500 Струга
Правен факултет Кичево
Дисперзирани студии Битола и Струга
www.pfk.uklo.edu.mk
pfk@uklo.edu.mk
Телефони
045 220 267 - Кичево
047 221 115 - Битола
046 780 721 - Струга