Локална самоуправа 17.09.2019
Комисиско полагање - Септември 2019
 

Комисиското полагање по предметот Локална самоуправа, во Витола за студентот со индекс број 1367/Б ќе се одржи на ден 26.09.2019(четврток) во 10:00 часот

 
Адреса
Рудничка Б.Б, 6500 Кичево
Партизанска Б.Б, 7000 Битола
Владо Малески Тале 24, 6500 Струга
Правен факултет Кичево
Дисперзирани студии Битола и Струга
www.pfk.uklo.edu.mk
pfk@uklo.edu.mk
Телефони
045 220 267 - Кичево
047 221 115 - Битола
046 780 721 - Струга