Разно 21.02.2019
Промена на термин за предавања
 

Се известуваат студентите дека предавањата по предметот Административно право закажани за понеделник ќе започнат во 10:00 часот, а предметот Меѓународно приватно право ќе започне во 13:00 часот 

 
Адреса
Рудничка Б.Б, 6500 Кичево
Партизанска Б.Б, 7000 Битола
Владо Малески Тале 24, 6500 Струга
Правен факултет Кичево
Дисперзирани студии Битола и Струга
www.pfk.uklo.edu.mk
pfk@uklo.edu.mk
Телефони
045 220 267 - Кичево
047 221 115 - Битола
046 780 721 - Струга