Меѓународно јавно право 17.09.2019
Комисиско полагање - Септември 2019
 

Комисиското полагање по предметот Меѓународно јавно право за студентот со бр на индекс 884/Б се закажува за четврток 19.09.2019 со почеток во 9 00 часот.

                                                                                                                                                Од комисијата

 
Адреса
Рудничка Б.Б, 6500 Кичево
Партизанска Б.Б, 7000 Битола
Владо Малески Тале 24, 6500 Струга
Правен факултет Кичево
Дисперзирани студии Битола и Струга
www.pfk.uklo.edu.mk
pfk@uklo.edu.mk
Телефони
045 220 267 - Кичево
047 221 115 - Битола
046 780 721 - Струга