Компаративно казнено право 14.06.2018
Промена на термин за испит
 

Се известуваат студентите дека испитот по предметот Компаративно казнено право, наместо на 19.06.2018 година, ќе се одржи на 18.06.2018 година (понеделник) со почеток во 12 часот.

 

Соопштенија
Магистерски труд
Одбрана на Магистерски труд - Дијана Илиовска

Магистерски труд
Одбрана на дипломски труд - Сара Колевска

Магистерски труд
Одбрана на дипломски труд - Антонио Ѓ. Стрезовски

Магистерски труд
Одбрана на магистерски труд - Ивана Илиевска

Магистерски труд
Одбрана на магистерски труд - Ангела Ристевска

Виктимологија
Термин за испит

Економски развој
Предавања

Применета економија
Предавања

Јавна и државна администрација
Предавања

Стварно право
Предавања

Адреса
Рудничка Б.Б, 6500 Кичево
Партизанска Б.Б, 7000 Битола
Владо Малески Тале 24, 6500 Струга
Правен факултет Кичево
Дисперзирани студии Битола и Струга
www.pfk.uklo.edu.mk
pfk@uklo.edu.mk
Телефони
045 220 267 - Кичево
047 221 115 - Битола
046 780 721 - Струга