Социјална патологија 14.06.2018
Промена на термин за испит
 

Се известуваат студентите дека испитот по Социјална патологија закажан за 19.06.2018 година се презакажува и истиот ќе се одржи на 20.06.2018 година (среда) со почеток во 10 часот.

 
Адреса
Рудничка Б.Б, 6500 Кичево
Партизанска Б.Б, 7000 Битола
Владо Малески Тале 24, 6500 Струга
Правен факултет Кичево
Дисперзирани студии Битола и Струга
www.pfk.uklo.edu.mk
pfk@uklo.edu.mk
Телефони
045 220 267 - Кичево
047 221 115 - Битола
046 780 721 - Струга