Основи на економија 04.12.2017
Презакажување на предавања
 

Предавањата по Основи на економија закажани за ден 07.12 (четврток) се презакажуваат за ден 05,12 (вторник) со почеток во 9,30.

 
Адреса
Рудничка Б.Б, 6500 Кичево
Партизанска Б.Б, 7000 Битола
Владо Малески Тале 24, 6500 Струга
Правен факултет Кичево
Дисперзирани студии Битола и Струга
www.pfk.uklo.edu.mk
pfk@uklo.edu.mk
Телефони
045 220 267 - Кичево
047 221 115 - Битола
046 780 721 - Струга