Трудово право 06.06.2018
Комисиско полагање - Јуни 2018
 
Комисиското полагање по предметот Трудово право за студентот со бр на индекс 586/С ќе се одржи на 14.06.со почеток во 10 часот
 
Адреса
Рудничка Б.Б, 6500 Кичево
Партизанска Б.Б, 7000 Битола
Владо Малески Тале 24, 6500 Струга
Правен факултет Кичево
Дисперзирани студии Битола и Струга
www.pfk.uklo.edu.mk
pfk@uklo.edu.mk
Телефони
045 220 267 - Кичево
047 221 115 - Битола
046 780 721 - Струга