Меѓународно јавно право 12.02.2019
Промена на термин за испит
 

Испитот по предметот Меѓународно јавно право закажан за ден 13.02.2019 година (среда) се презакажува за ден 21.02.2019 година (четврток) со почеток во 9:30 часот.

 
Адреса
Рудничка Б.Б, 6500 Кичево
Партизанска Б.Б, 7000 Битола
Владо Малески Тале 24, 6500 Струга
Правен факултет Кичево
Дисперзирани студии Битола и Струга
www.pfk.uklo.edu.mk
pfk@uklo.edu.mk
Телефони
045 220 267 - Кичево
047 221 115 - Битола
046 780 721 - Струга