Правен факултет - Кичево со дисперзирани студии во Битола и Струга


Правен факултет - Кичево обезбедува настава за:
- прв циклус додипломски правни студии со времетраење од три години,
- стручни правни студии од втор циклус (дипломски правни студии),
- втор циклус на стручни правни студии (последипломски стручни студии)
на следните студиски програми: меѓународно право, граѓанско право и казнено право.

Правен факултет - Кичево обезбедува и настава за втор циклус на академски студии на следните студиски програми: меѓународно право, деловно право и казнено право.
Исто така, Правен факултет - Кичево обезбедува и настава за трет циклус на академски студии на студиската програма: меѓународно право и политика.

Со запишувањето и студирањето на Правен факултет - Кичево Вие го правите вистинскиот избор.
            
Соопштенија           Резултати           Распореди           Документи           Настани           Публикации     
Прв циклус
Разно
 
Разно
 
Разно
 
Разно
 
Јавна и државна администрација
 
Јавни служби
 
Втор циклус
Разно
Запишување на зимски семестар во академската 2018/19
 
Разно
Пријавување на испити во Септемвриска испитна сесија
 
Разно
Информации за стипендии за македонски државјани
 
Магистерски труд
Одбрана на магистерски труд - Магистерски труд
 
Разно
Промена на термин за испит
 
Право на осигурување
Тремин за Испит - Јуни 2018
 
Трет циклус
Разно
 
Разно
 
Разно
 
Разно
 
Разно
 
Разно
 
Корисни линкови

Универзитет "Св.Климент Охридски" - Битола Министерство за образование и наука
Универзитетско радио УКЛО ФМ Pravo.org.mk
Европска Унија Лисабонски договор
Правдико  
Најавување на корисници

Корисничко име
Лозинка
 
Адреса
Рудничка Б.Б, 6500 Кичево
Партизанска Б.Б, 7000 Битола
Владо Малески Тале 24, 6500 Струга
Правен факултет Кичево
Дисперзирани студии Битола и Струга
www.pfk.uklo.edu.mk
pfk@uklo.edu.mk
Телефони
045 220 267 - Кичево
047 221 115 - Битола
046 780 721 - Струга