Стварно право 01.09.2017
Промена на термин за испит
 

Им се соопштува на студентите дека испитот по предметот Стварно право закажан за ден 04.09.2017 година ќе биде со почеток во 11.00 часот.
Проф.д-р Александра Патоска

 
Адреса
Рудничка Б.Б, 6500 Кичево
Партизанска Б.Б, 7000 Битола
Владо Малески Тале 24, 6500 Струга
Правен факултет Кичево
Дисперзирани студии Битола и Струга
www.pfk.uklo.edu.mk
pfk@uklo.edu.mk
Телефони
045 220 267 - Кичево
047 221 115 - Битола
046 780 721 - Струга