Комуникологија 11.09.2017
Термин за испит
 

Се известуваат студентите од втор циклус дека полагањето по предметот Комуникологија ќе се одржи на 13.09.2017 со почеток во 10 часот.

 
Адреса
Рудничка Б.Б, 6500 Кичево
Партизанска Б.Б, 7000 Битола
Владо Малески Тале 24, 6500 Струга
Правен факултет Кичево
Дисперзирани студии Битола и Струга
www.pfk.uklo.edu.mk
pfk@uklo.edu.mk
Телефони
045 220 267 - Кичево
047 221 115 - Битола
046 780 721 - Струга