Разно 13.09.2017
Прв академски час
 

Првиот свечен час за студентите од генерацијата 2017/2018, запишани на прв циклус студии на Правниот факултет – Кичево (со дисперзирани студии во Битола и Струга), ќе се одржи на ден 18.09.2017 год. (понеделник) со почеток во:

• 10.00 часот (Битола)
• 12.00 часот (Кичево)
• 12.00 часот (Струга)

​Редовната настава на Правниот факултет започнува на ден 19.09.2017 год.

 

Соопштенија
Римско право
Предавања - Вежби

Граѓанско право
Предавања - Вежби

Локална самоуправа
Предавања - Вежби

Уставно право
Предавања - Вежби

Разно
Колоквиумска недела

Разно
Евалуација за Предметите и предметните професори

Уставно право
Предавања - Вежби

Локална самоуправа
Предавања - Вежби

Локална самоуправа
Предавања

Стварно право
Предавања

Адреса
Рудничка Б.Б, 6500 Кичево
Партизанска Б.Б, 7000 Битола
Владо Малески Тале 24, 6500 Струга
Правен факултет Кичево
Дисперзирани студии Битола и Струга
www.pfk.uklo.edu.mk
pfk@uklo.edu.mk
Телефони
045 220 267 - Кичево
047 221 115 - Битола
046 780 721 - Струга