Разно
06.05.2019
 

Повик за учество на ОХРИДСКА ШКОЛА НА ПРИРОДНОТО ПРАВО на тема: „Предизвици на реформите во правниот, политичкиот и безбедносниот систем“

Центарот за стратегиски истражувања „Ксенте Богоев“ при МАНУ со поддршка на Амбасадата на САД во Скопје, ја организираат петтата сесија на Охридската школа на природното право, под наслов: Предизвици на реформите во правниот, политичкиот и безбедносниот систем во период 30 јуни – 7 јули 2019 година.

Ги повикуваме заинтересираните студенти на втор и трет циклус на правни, политички и економски студии, да се пријават на повикот и да земат учество на Охридската школа на природното право. 

сите трошоци се покриени.

Повеќе информации за Охридската школа, начинот и роковите за аплицирање е на следниов линк ТУКА

На истиот документ се наоѓа и апликацискиот формулар

 

 
Останати настани