Политички систем, Локална самоуправа
18.06.2019
 

Термин за испит

Испитите по Политички систем и Локална самоуправа на Правниот факултет во Кичево кои беа закажани за 21.06.2019 се одложуваат за идната недела, а точниот термин на нивното изведување ќе биде накнадно закажан на веб-сајт.
 
Останати настани