Политички систем, Локална самоуправа
18.06.2019
 

Термин за испит

Се известуваат студентите дека испитите по Политички систем и Локална самоуправа на Правниот факултет во Кичево ќе се одржат на 26.06.2019 (среда), со почеток во 12:00 часот.

 
Останати настани