Компаративно казнено право
21.06.2019
 

Термин за испит

Им се соопштува на студентите дека испитот по предметот Компаративно казнено право закажан за 25.06.2019 година (вторник) се презакажува за 26.06.2019 година (среда) со почеток во 12 часот.  

 
Останати настани