Казнено право
16.05.2019
 

Комисиско полагање - Мај 2019

Комисиското полагање по предметот Казнено право за студентот со број на индекс 899/Б, ќе се одржи на 22.05.2019 година (среда) со почеток во 9:30 часот.
 
Останати настани