Трговија со луѓе
20.06.2019
 

Термин за испит

Се известуваат студентите дека испитот по предметот Трговија со луѓе закажан за 26.06.2019 година (среда) се презакажува и истиот ќе се одржи на 28.06.2019 година (петок) со почеток во 12 часот.
 
Останати настани