Разно
19.08.2019
 

Консултации по предметите Граѓанско право и Наследно право

Се известуваат студентите што се повикани на консултации дека истите ќе се одржат на ден 27.08.2019 (вторник) со почеток во 11:00 часот

 
Останати настани