Разно
04.07.2019
 

Септемвриска испитна сесија во Академската 2018/19

Се известуваат студентите дека Септемвриската испитна сесија во Академската 2018/19 ќе се одвива во периодот од 02.09.2019 до 20.09.2019 година. Распоредите на испитите дополнително ќе биде објавен
 
Останати настани