Локална самоуправа
14.05.2019
 

Термин за предавање

Се известуваат студентите дека на ден 15.05.2019 (среда) ќе се одржат предавања по предметот Локална самоуправа кај проф. д-р Елена Тиловска Кечеџи со почеток во 09:00 часот

 
Останати настани