Право на конкуренција
25.12.2018
 

Предавања

Се известуваат студентите дека предавањата по предметот Право на конкуренција кај Проф.д-р Благој Ѓорѓиовски ќе се одржат на ден 27.12.208(четврток) со почеток во 09:00 часот
 
Останати настани