Основи на економија
30.09.2019
 

Предавања

Се известуваат студентите од прва година дека предавањата по Основи на економија закажани за ден 07.10. (понеделник) ќе се одржат во петок 04.10. со почеток во 12 часот. 

 
Останати настани