Економски развој
17.09.2019
 

Консултации кај проф. д-р Димитар Ефтимоски

Кнсултациите по предметот Економски развој кај проф.д-р Димитар Ефтимоски ќе се одржат на ден 23.09.2019 со почеток во 11:00 часот

 
Останати настани