Настани и случувања
10.05.2018
 

Предавање на г-динот Francois Lafond

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На 04.04.2018 година (петок) на Правниот факултет (Битола) со почеток во 10 часот, предавање на тема: „Европската Унија во 2018: Нови перспективи?“ одржа г-динот Francois Lafond, советник на Заменик претседателот на Владата на РМ. По предавањето, присутните студенти и професори имаа можност да постават прашања и да продискутираат со гостинот.

 

 
Останати настани