Јавни финансии
05.09.2019
 

Комисиско полагање - Септември 2019

Комисиското полагање по предметот Јавни финансии за студентите со број на индекс 673 и 692 ќе се одржи на ден 13.09.2019 година (петок) во 11.00 часот

 
Останати настани