Правда и внатрешна политика на ЕУ
27.08.2019
 

Термин за испит

Испитот по Правда и внатрешна политика на Еу од втор циклус на Правниот факултет во Кичево ќе се одржи на 05.09.2019 со почеток во 10:00 часот.

 
Останати настани