Наука за политиката
06.06.2019
 

Промена на термин за испит

Испитот по предметот Наука за политика кој закажан за на ден 10.06.2019 (понеделник) истиот се презакажува за на ден 13.06.2019( четврток) со почеток во 10:00 часот

 
Останати настани