Политички систем, Локална самоуправа
14.05.2019
 

Консултации по предметите Политички систем и Локална самоуправа

Консултации по предметите Политички систем и Локална самоуправа на Правниот факултет во Кичево ќе се одржат на 29.05.2019 година (среда) со почеток во 14.00 часот.

 
Останати настани