Криминалистика
05.01.2019
 

Предавања

Се известуваат студентите дека предавањата по Криминалистика, закажани за 10.01 и 11.01.2019 година нема да се одржат. Студентите да ја контактираат доц.д-р Ангелина Станојоска на e-mail: angelina.stanojoska@uklo.edu.mk

 
Останати настани