Трговско право
11.03.2019
 

Термин за испит

Се известуваат студентите кои го имаат пријавено предметот Трговско право во февруарски испитен рок дека испитот ќе се одржи на ден 19.03.2019 година (вторник) во 11 часот

 
Останати настани