Право на конкуренција
10.06.2019
 

Термин за испит и консултации

Се закажуваат дополнителни консултации / испит по право на конкуренција на ден 12.06.2019 (среда) со почеток во 11:00 часот

                                                                              Проф.д-р Благој Ѓорѓиевски

 
Останати настани